Forside/Nordjylland/Skørping/Henriksdal

Henriksdal Bed and Breakfast er et åndehul i det kuperede Himmerlandske landskab med en betagende smuk natur. Du vil føle dig velkommen og tilpas. Vores HBed and Breakfast er indrettet så både singler, familier og par uden børn kan overnatte en enkelt nat, eller nyde en lang weekend væk fra hverdagens rutiner.

I 1997 købte familien Wisholm den stærkt forfaldne proprietærgård "Henriksdal" fra 1883 og har nu nænsomt restaureret alle bygninger med stor respekt for ejendommens historie.

BB indretning er med meget stilfulde værelser i engelsk og fransk landstil, hvor gæsterne føler sig tilpas, og føler sig velkommen. Vi har fire individuelt indrettede værelser, som kan benyttes til fire par eller familier, der er et dejligt stort landkøkken, hvor en god middag kan tilberedes og aftenkaffen serveres i stuen ved ildens knitren, og med udsigt til solnedgangen i vest.

Henriksdal ligger 1 km fra Lindenborg Gods, som er nærmeste nabo. Henriksdal Bed and Breakfast ligger med storslået udsigt over Lindenborg Ådal og med Rold Skov i baggrunden. Området er et jagt- og naturområde som vrimler med råvildt, fasaner og rovfugle. Der er mulighed for fantastiske gåture ved Lindenborg Å, vi kan arrangere kanoture med overnatning, for lystfiskere er dette et sandt paradis.

 
FW
Gård uden dyr
 
0+1
Stuen og 1. sal
 
Røgfri værelser
 
6
Antal senge
 
0
Børneseng
 
SB
Serveret morgenmad
 
Eget bad og toilet
 
Adgang til Køkken
 
TV og/eller radio
 
Opholdsstue
 
Have
 
0
Vaskemaskine
 
0
Hestehotel
 
10
Afstand til svømmehal
 
14
Afstand til badestrand
 
1
Afstand til by
 
0,5
Afstand til offentlig transport
 
1
Afstand til indkøb
 
4
Afstand til golf
 
0,3
Afstand til fiskemuligheder
 
6
Afstand til restaurant
 
6
Afstand til cafe
 
11
Afstand til cykeludlejning
 
SE
Vi taler svensk
 
NO
Vi taler norsk
 
EN
Vi taler engelsk